Υπουργείο Πολιτισμού

Δευτέρα 28-02-2022, ώρα 09:00

 

 

                 ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ

 1. Έγκριση ή μη του αιτήματος του Τσεκούρα Κωνσταντίνου για ανέγερση σταβλικής εγκατάστασης στη θέση «Μεράι – Λάκκα Καναβού» της Τ.Κ. Θεόπετρας, Δ.Ε. Βασιλικής, Δ. Μετεώρων, Π.Ε. Τρικάλων.

                   ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 2. Έγκριση ή μη του αιτήματος της «ΙΕ Ενεργειακή ΙΚΕ» για την εγκατάσταση Φ/Β σταθμού ισχύος 2474,28 KWp στο αγροτεμάχιο με αρ. 292 (αναδ. Σοφάδων) της Δ.Κ. Σοφάδων, Δ.Ε. Σοφάδων, του Δήμου Σοφάδων, ΠΕ Καρδίτσας.

3.Έγκριση ή μη διαπιστωτικής πράξης του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λεύκης, του Δήμου Παλαμά, Π.Ε. Καρδίτσας ως αρχαίο μνημείο.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

4. Έγκριση ή μη του αιτήματος του Βασίλειου Σιδερίδη για το έργο: «Προσθήκη οικίας και ανακατασκευή υπάρχουσας» σε ακίνητο στον οικισμό Μηλεών, Δ. Ε. Μηλεών, Δήμου Νοτίου Πηλίου, Π.Ε. Μαγνησίας.

5 Έγκριση ή μη του αιτήματος του Δήμου Βόλου για το έργο: «Διαμόρφωση σύγχρονου «δίδυμου» κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση των οδών Αναπαύσεως – Μαιάνδρου – Μερκούρη – Καζανάκι», στη Νέα Ιωνία, Δ. Βόλου, Π.Ε. Μαγνησίας.

6Έγκριση ή μη του αιτήματος του Βλάσιου Ακριβογιάννη για το έργο της κατασκευής κολυμβητικής δεξαμενής σε πολυτελή τουριστικά διαμερίσματα στην περιοχή Στρόφιλος Αγίου Βλασίου Πηλίου, Δήμου Βόλου, Π.Ε. Μαγνησίας.

 

   ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

7. Έγκριση ή μη του αιτήματος του Iωάννη Σαμαρά για χορήγηση άδειας κατοχής είκοσι πέντε (25) αρχαίων αντικειμένων και νομισμάτων

.8.Έγκριση ή μη του αιτήματος του Δήμου Ρήγα Φεραίου για το έργο: «Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης ομβρίων ΤΔ Ριζομύλου της Δ.Ε. Κάρλας του Δήμου Ρήγα Φεραίου».

9. Έγκριση ή μη του αιτήματος του Φιλίππου Τσαούση για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 499,5 kWp σε αγροτεμάχιο εκτάσεως 9.975,95 τ.μ. στη θέση «Νεκροταφείο» της Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου Δ. Βόλου Π.Ε. Μαγνησίας.

10.Έγκριση ή μη του αιτήματος της Ευαγγελίας Σταμέλου για άδεια μελέτης, φωτογράφισης, σχεδίασης και δημοσίευσης αδημοσίευτων λίθινων αγαλμάτων και αγαλματίων, στα πλαίσια εκπόνησης διπλωματικής εργασίας μεταπτυχιακού προγράμματος.

11.Έγκριση ή μη του αιτήματος του Κων/νου Χονδρού για άδεια μελέτης, φωτογράφισης, σχεδίασης και δημοσίευσης αδημοσίευτου ζωο-αρχαιολογικού υλικού, το οποίο προέρχεται από την ανασκαφή στην προϊστορική θέση στον κόμβο Μικροθηβών.

          ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

12. Έγκριση ή μη του αιτήματος της «ΡΗΝΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝ. ΙΚΕ» για τροποποίηση χωροθέτησης που αφορά στην εγκατάσταση Φ/Β σταθμού ισχύος 9,999 KW στη θέση «ΚΟΡΔΕΣΙ» εκτός ορίων κοινότητας Ροδιάς Δ. Τυρνάβου.

13.Έγκριση ή μη του αιτήματος του Παντελή Ευθυμίου για εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 499,50 kW και υποσταθμού, σε αγροτεμάχιο στη θέση «ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ» της Τ.Κ. Αιγάνης, της Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου, του Δήμου Τεμπών, της Π.Ε. Λάρισας.

14.Έγκριση ή μη του αιτήματος του Γκασδράνη Στυλιανού για κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 499,98Kw, στο αγροτεμάχιο υπ’ αριθμ. 461 εμβαδού 87.569,00τ.μ. στην θέση «Φουκαλιές» της κτηματικής περιφέρειας Αναγέννησης, της Τ.Κ. Μελίας, Δ.Ε. Πλατυκάμπου, του  Δήμου Κιλελέρ, της Π.Ε. Λάρισας.

15.Έγκριση ή μη του αιτήματος του Ιωάννη Κουτσιούμπα, εκπροσώπου της «ΜΕΤ ΦΑΡΚΑΔΩΝΑ Ε.ΚΟΙΝ.» για κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 878,70Kw, στο αγροτεμάχιο υπ’ αριθμ. 297, εμβαδού 11.200,00τ.μ. στην θέση «Μαγούλες» της Τ.Κ. Λουτρού, του Δήμου Λαρισαίων, της Π.Ε. Λάρισας.

16.Έγκριση ή μη του αιτήματος του Αθανάσιου Μεταλούλη για την εγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας σε αγροτεμάχιο εμβαδού 5.000,00 τ.μ. στη θέση Ζευγαρολείβαδο της Τ.Κ. Ραχούλας, Δ.Ε. Κοιλάδας, Δήμου Λαρισαίων, Π.Ε. Λάρισας.

 

 

 

Γ. Καλούμε τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του συμβουλίου να συμμετέχουν στη συνεδρίαση κατά τα ανωτέρω οριζόμενα. Στις συνεδριάσεις μετέχουν τα μέλη, καθώς και οι οριζόμενοι από τις υπηρεσίες εισηγητές χωρίς ψήφο. Σε περίπτωση κωλύματος, παρακαλούμε να ειδοποιείται εγκαίρως από το τακτικό μέλος ο αντίστοιχος αναπληρωτής, προκειμένου να παραβρεθεί και συμμετέχει στη συνεδρίαση. Η κλήτευση των μελών να γίνει από τη γραμματεία τηλεφωνικά και με την αποστολή της πράξης αυτής με FAX.

 

                                                                                 Ο Πρόεδρος του  Συμβουλίου

                                                                                   Παπαντίνας Νικόλαος

Πάρεδρος  Ν.Σ.Κ.